Consulten

Numerologisch consult
Bij een numerologisch consult geef ik je informatie die voort komt uit de getallen van jouw geboortedatum. Wat de betekenins is van de getallen die je wel en die je niet hebt in je geboortedatum. Deze informatie is voor iedereen van belang. Hieruit haal je, jouw leerprogramma voor dit leven. Deze informatie maakt het voor jou duidelijk wie je bent en wat je waarom doet.
Consult voor het maken van een horoscoop.
Tijdens dit consult verwerk ik de informatie van de persoon die ik door gebruik te maken van de numerologie verwerk tot een horoscoop.
Massage consult
Tijdens dit consult werk ik met masages volgens diverse methoden. Afhankelijk van de symptomen bepaal ik welke methode ik toepas. Als het functioneel is pas ik zonodig meerdere vormen toe. Daarbij geef ik je informatie over het hoe en het waarom. Ook krijg je advies hoe je er verder mee om kunt gaan.
Therapie consult
Tijdens dit consult maak ik gebruik van paragnosie. Ik bekijk door daar gebruik van te maken op verschillende bewustzijns niveau's waar jij mee zit. Daarbij geef ik je informatie over het hoe en het waarom en krijg je advies hoe je er verder mee om kunt gaan. Ook geef ik je opdrachten die gewenste veranderingen bij jou te weeg brengen.
Healing consult
Tijdens dit consult werk ik met de energieën die in jouw lichaan zitten. Ik ga opzoek naar plekken in jouw lichaam waar energieën de werking van jouw lichaam en geest hinderd. Als deze energieën geen onderdeel uitmaken van jouw karmisch proces bewerk ik zodanig dat ze de werking van lichaam en geest niet langer frustreren. Daarbij geef ik je informatie over het hoe en het waarom en krijg je advies hoe je er verder mee om kunt gaan.
Het hotstone consult
Tijdens dit consult leg ik op bepaalde plaatsen opgewarmde stenen. De warmte van deze stenen trekt dan vervolgens in het lichaam en zorgt voor een goede doorbloeding.

 

Neem voor het maken van een afspraak contact op via de contact knop.